How to purchase?



Name:




Alamat:




No. Telefon:




Email:




Produk/ Kuantiti:




Are you?









Get your own free form like this one.

POSTAGE FEE:
Semenanjung RM7
Sabah & Sarawak RM11


Dapatkan khidmat nasihat percuma berkenaan produk JSD:
Fara Whatsapp +60166421354 :)

Followers

Sunday, December 16, 2012

Ikatan Tudung: butikpinkku di majalah Remaja 15 Dis 2012!


Assalamualaikum,

Alhamdulillah, syukur banyak2.
hari tu time photoshoot teruja sangat (baca sini)..
Akhirnya keluar dah magazine remaja ni.
Bagi yang belum membeli, jgn lupa dapatkan di kedai buku berhampiran anda.
Remaja 15 Dis 2012 tau.

Dulu masa zaman fara awal2 remaja, memang majalah ni terpaling favorite.
Selalunya xmampu pun nak beli, curik baca kat kedai je la.. xpun, baca kat library.
Bila ade yg backdated, buleh mintak dengan makcik library tu, mak ai.. happy sangat.

Fara suke majalah ni sbb banyak guide tentang fashion.
Walaupun fara xpernah cari da terus beli ape2 yg di letak kat sini, 
sbb banyak yg mahal jugak utk fara 
(ye la, beli majalah pun xmampu.. nak beli baju pulak kan?)

Tapi banyak guide yg boleh digunakan.
Walaupun fara tgk majalah ni da nipis, 
compare dulu, tapi manfaat nya tetap sama.
Because of that, fara butikpinkku rasa honored to be featured dalam majalah ni.

It's been my dream come true.
5 full pages!

Taraaa~~
 






Kalau ade request, insyaallah fara buat video.
Terima kasih semua pada yg menyokong butikpinkku,
dan pada yg menjayakan photoshoot ni.

Team remaja ohsem giler!
Kak su, songket sutera yg mekap kan fara tersangat ohsem!
Nampak natural tp cun.
**utk bride to be, buleh check package butik songket sutera :) **

Jgn lupa dapatkan di kedai buku berhampiran anda.
Remaja 15 Dis 2012 tau.

Jangan lupe tengok terus page 36 - 40.

ps: fara/ butikpinkku start cuti pd 25 December 2012.

1 comments:

Unknown said...
This comment has been removed by a blog administrator.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...