How to purchase?



Name:




Alamat:




No. Telefon:




Email:




Produk/ Kuantiti:




Are you?









Get your own free form like this one.

POSTAGE FEE:
Semenanjung RM7
Sabah & Sarawak RM11


Dapatkan khidmat nasihat percuma berkenaan produk JSD:
Fara Whatsapp +60166421354 :)

Followers

Thursday, November 8, 2012

Seharian photoshoot majalah Remaja!


Assalamualaikum.

Terlebih dahulu, berbanyak terima kasih pd 
kak Su, Songket Sutera sbb sudi makeupkan fara :)

kak su ni yg makeupkan fara time engagement hari tu, 
insyaallah makeupkan fara di hari bahagia nnti.
(b2b buleh try check package, harga berpatutan!)

Fara receive call dr Remaja utk buat 10 tutorial, utk 5 pages spread.
Giler teruja kot?

Lepas dpt call, terus fara post carik model ngan MUA.
Mak aiii.. kemain ramai pulak hantar nak jdik model n nk sponsor mekap.
Takut pulak kadik nye. Sebab kan fara xsempat nak baca semua, last2, fara decide buat sendiri je.

Of all megazie, fara memang teringin sangat nak featured in mag Remaja.
Sebab mag Remaja ni mmg fara baca di waktu2 fara remaja la kan.
Sekarang remaja kertu, xde masa sgt nk baca majalah.

Seriously malam td fara tdo pkol 5+ dan bangun pkol 7.
Naseb bek kak Su makeup lawa, xde nmpak cela pun.



Maunye x tido sampai pkol 5 lebey, fara menjaet lenny beaded kemain banyak,
pastu leka buat guide ni.
Siap ade lukis da arahan satu per satu. 
Takot lupa kan..

Pagi2 alam, fara reply order , email, sms, inbox semua.
pastu terus nak siap2.
Walaupun shoot kate jam 2 ptg,
pkol 11.30 da kne makeup.
Sbb dr Ampang  ke Shah Alam, susah nak predict trafic.




Fara sampai awal di area Karangkraf Shah Alam,
maka kami singgah KFC nak makan2 sat.
Seriously lapar sungguh.

Terima kasih la banyak2 kat adik2 fara sbb teman fara.
Btw, gambar2 candid yg lawa ni, by




 Xtau la kenapa, tapi bilik mekap har ni kosong sungguh!
Kami adik beradik dengan gembiranya bergambar sakan.




Alhamdulillah, siap shoot utk 10 gaya tudung dlm jam 5.30.
Kejap je. Nak ready yg lambat.
Ni 1st time fara shoot dgn photographer ppuan (utk mag),
agak lain sikit la.. tp akak ni pro kot?

Start shoot pun dalam pkol 3, ade test shoot dulu.
Baru shoot betul2.
Alhamdulillah, bila dah draf betul2, cepat je buat kerja.
Rasa lebih professional jugak.
Xde nak bawak banyak sangat tudung.

Habis je fara shoot td, dapat pulak tau,
ade offer utk buat cover page pulak.
Alhamdulillah, rezeki org darah manis mencurah2 ke ladang gandum.

Btw, jangan lupa beli majalah Remaja, 15 Dec 2012 tau!
Xsabar fara nak tengok nih.
Banyak tuto yg fara xpernah share.

Ingtkan td balik fara nak record lg tutorial.
Tapi dah xlarat, sampai tertidur kat parking kereta.
Ngantuk + penat.

notakaki: Mintak maaf da berbanyak terima kasih pd customers yg sudi tnggu fara reply.
Sorry buat anda menunggu. Sorry.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...