How to purchase?



Name:




Alamat:




No. Telefon:




Email:




Produk/ Kuantiti:




Are you?









Get your own free form like this one.

POSTAGE FEE:
Semenanjung RM7
Sabah & Sarawak RM11


Dapatkan khidmat nasihat percuma berkenaan produk JSD:
Fara Whatsapp +60166421354 :)

Followers

Saturday, November 10, 2012

Live tutorial. Ni betul2 sikit!

btw tips: max accessories only wear-able with plain materials. 
printed hijab with bold accessories is a NO-NO.
Less is more.


Assalamualaikum.

Hari ni ade buat live tutorial.
Fara dengan xde perasaan yg membuak2, pegi ke Semarak, KL.
Serius kemalasan bila nak pergi sana.
Almaklum, xberapa nk tau jalan. Lepas tu semalam punya lah penat yg amat.
Tapi gagahkan diri jugak la.
Dah dibayar kan~~

Session fara start jam 10.30pg.
Dalam pkol 9.30 fara da keluar rumah,
walaupun Jln Semarak ni dekat je ngan rumah, takut jem pulak pagi2 jumaat ni.
Mula nya fara ingt hari ni hari sabtu!
Gegas ke sane, menonong xtau jalan, tempuh je la.
Sampai je, ade yg jemput fara kat luar pintu pagar PULAPOL.
Besar jugak dalam sini.

Sampai je, kne naik tngkat 2 pulak. spoil mood sangat.
Kaki sakit yg teramat, panjat je lah~
Then dok tnggu technician datang, sambil borak2, start dalam pkol 10.45pg.
Suppose sejam je.










Seriously, mulanya contact person bgtau fara ade dlm 25 person utk this class.
Fara pun happy la, sbb kelas kecik, senang nak berinteraksi :)
Alkisah pulak, hanya ade 10 org je!

Peh!!
Terkezut ai~ fara memang suke sangat. Fara macam personal coaching pulak.
Best sungguh la~ Semua un sekepala, biarpun pangkat akak2 dengan fara,
siap bergelak tawa bagai. Serius best!

Xsangka td pagi kemalasa nk pi, tbe2 buleh best pulak :)
Abes je sejam, diorang mintak add lg few more style.
Fara ok je. Masing2 xde kekangan masa.
Alhamdulillah, lepas live tutorial, bukak beg pulak, jual tudung2 yg display tadi.
Seronok sungguh la~~

Abes je jual and borak2, makan pulak.
Sambil sambung borak.
Dah macam jumpa member sekolah pulak.
Sebetulnya, n group paling kecik n paling best so far. Suke sangat.

Padahal contact person just inform details melalui inbox fb je.
Dunia siber sungguh la kan :)

Tapi soalan wajib utk peserta masih sama.
"fara umur bape tahun?"
terasa kanak2 sangat tau!..

(sukew nyewww rase muda..kikiki)


Habis je dari live tutorial ni, bergegas pulak mencarik stock.
Penat nih.
Balik rumah, rushing update new stock.

Cool huh?
ps: have a great weekend, n jangan lupe tengok out latest collection :)

2 comments:

sarasyaiera (: said...

Best nyew.. teringin sangat nk join group2 macam nieyh.

butikpinkku@gmail.com said...

@Sarasyaiera: kalo ade nk jmput fara, bgtau la :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...