How to purchase?



Name:




Alamat:




No. Telefon:




Email:




Produk/ Kuantiti:




Are you?









Get your own free form like this one.

POSTAGE FEE:
Semenanjung RM7
Sabah & Sarawak RM11


Dapatkan khidmat nasihat percuma berkenaan produk JSD:
Fara Whatsapp +60166421354 :)

Followers

Wednesday, November 14, 2012

Sponsor o sponsor.


Assalamualaikum,

Cuti sekolah kembali lagi.
Sila jangan risau, fara xmo story tentang perjalanan cuti sekolah fara adik beradik.
(Sila refer tajuk).
Dan fara jugak bukan nak minta anda sponsor butikpinkku.
Bukan. Bukan.
Ujung taon kami xde buat contest besar2. No worries.

Alkisah bila cuti sekolah, ramai adik2 blogger pm fara.
Fara faham yang mungkin boring je dok tengok tv kan.
Better buat contest kat blog masing2.

Alhamdulillah, fara suke sangat tengok blog adik2 ni.
Memang kreatif dan chuumel!
Kalo yg pink tu, memang girl-ish to the max!



Saja nak khabaq mai, 
sila refer perkara dibawah sebelum minta butikpinkku sponsor:

1) Tolong kenalkan diri.
2) Sebaiknya tinggalkan link blog anda.
3) Maksure follower min 1000.
4) nyatakan kelebihan kalau sponsor blog anda :)

Tips lagi: xperlu la tulis karangan 200 patah perkataan panjang.
Fara penat nak baca. Cukup sekadar say hi, dan kenalkan diri.
Tiba2 main sergah.
Terkejot kot?

Actually, tang follower tu fara xkesa sgt, kalo 800 pun buleh la try..
kot2 mood baik, fara ok je.
And most of the time, fara post ke penganjur. 
Bukan pemenang.

Sebarang pertanyaan, boleh la inbox/ email fara.
Thanks yea blogger2 sekalian :D

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...