How to purchase?



Name:




Alamat:




No. Telefon:




Email:




Produk/ Kuantiti:




Are you?









Get your own free form like this one.

POSTAGE FEE:
Semenanjung RM7
Sabah & Sarawak RM11


Dapatkan khidmat nasihat percuma berkenaan produk JSD:
Fara Whatsapp +60166421354 :)

Followers

Monday, November 5, 2012

Live tutorial: hijabers malaysia.


gambar ni cm nyanyi nasyid pulak.

Assalamualaikum,

Sooo sorry, sebab fara xde any decent foto utk diletak bersama post ini.
Sadly, fara xbuleh bawal cameramen (adek fara yg lelaki),
sbb ini event hijabers, semua perempuan.

How sad was that.
Dan sgt berharap pd sesape nak tag gamba fara.
Seems like xde org yg snap pic fara kat pentas.
Probably sbb semua khusyuk sgt tgk cara lilitan tudung.

Fara buat slow gile, sbb nak bg kemas.
Unlike normal paid class, biase fara akan buat agak laju, 
supaya org dapat tgk banyak gaya.
Dan fara akan repeat mne yg mereka suke :)

Btw, fara dapat invite dr akak Joy, semasa LIVE Tutorial di Sabah,
beliaw 1 of the participants.
Honestly, memang teruja utk buat tutor kali ni.

Seriously, da la semua lawa2 kemain,
macam2 lilit ade. Dah tu, fara lg mau ajar diorang lilit.
Haishh..

Dah tu, kemain ramai participants.
Kalo xsilapnya, memang lebih 100 org.
Before this, paling ramai pun, 80 px je.
Ni siap ade pentas bagai.

Fara pkai pun simple je.. memang fara simple je orgnye,
mula2 ingt nak pkai ngan kain batik baju nih..cam pelik pulak kang.
Tapi fara tengok gamba, berdiri kat stage, da cm tiang lampu plak.
Baju tu panjang, pkai jeans ngan heels. Fara da kurus, stage tu tinggi jugak.
Hahahhaa.. betul lawak bile tengok diri sendiri.

Sesi 20 minit je diberi. Jenuh jugak bila dapat masa sikit. xreti nak cakap ape.
Sebab biase fara membebel banyak, baru rase cam rapat.
Konon cam friend to friend session je.. xde la gaya cekgu cekgi sgt.

Alhamdulillah, sesi yg xseberapa tu berakhir.
Meskipun fara xpuas hati sgt,
tp ade la jugak positive feedback.
Harap la membantu sedikit sebanyak.

Fara pun xde la tutup aurat dgn sempurna.
Masih belajar dan memperbaiki diri.
Fara harap, bila berhijab, slow2 juga buleh repair diri,
repair cara berhijab dan kelakuan.
Insyaallah :)

Yang baik datang dr Allah,
yg buruk dr fara :)

Btw, balik tu fara ade upload video.
Video tu salah satu yg fara tnjuk sms live tutorial.
Jemput tengok:

LINK.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...