How to purchase?



Name:




Alamat:




No. Telefon:




Email:




Produk/ Kuantiti:




Are you?









Get your own free form like this one.

POSTAGE FEE:
Semenanjung RM7
Sabah & Sarawak RM11


Dapatkan khidmat nasihat percuma berkenaan produk JSD:
Fara Whatsapp +60166421354 :)

Followers

Friday, December 21, 2012

Shoot Safiyya, tv9 as co-sponsor :)


Assalamualaikum,

Alhamdulillah utk peluang ini.
Biarpun bukan butikpinkku yang di-interview, fara sgt eksaited.
Sebab ni 1st time fara dapat tengok tv production.
Cool!

Alkisah, masa photoshoot majalah dara.com hari tu..
Dal, tokey Dalz Button ajak fara utk co-sponsor beliau.
Mulanya macam malas la sgt~ sebab da dekat nak cuti kan?
Tapi peluang macam ni xdatang selalu.

As an opportunist, peluang camni jangan dilepas.
Kecuali la kalo same date dgn hari penting.
Tu namanya, bukan rezeki.


Walaupun demam, kene kerja jugak!
(Enjoying work much)
Shoot start jam 11 pagi.
Dalam pkol 9 lebih after breakfast, fara pun drive ke intekma, Shah Alam.
Alhamdulillah xsesat. Dan sampai on time spt biasa.
Tapi yg lain2 belum sampai.. kena tunggu la kejap.
Xpe lah :)

Bila semua dah gather, kami ke Executive Room.
Ohh, cantik!
Dalam room ni ade another 3 rooms.
Memang selesa.

 












Shoot start dalam jam 12!
Dalam pkol 3 dah habis dah.

Semua shawl menggunakan basic shawl/ delisha.
Dengan ikatan yg hampir sama.. tapi ade buat layering..
Jadi tiap2 satu nmpak berbeza dr yang lain nya :)

Alhamdulillah habis cepat.
Kemain lebat lagi hujan..
Fara pun rush balik ke rumah.
Insyaallah akan ditayangkan pertengahan bulan Januari 2013:) 




Terima kasih semua!

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...