How to purchase?



Name:




Alamat:




No. Telefon:




Email:




Produk/ Kuantiti:




Are you?









Get your own free form like this one.

POSTAGE FEE:
Semenanjung RM7
Sabah & Sarawak RM11


Dapatkan khidmat nasihat percuma berkenaan produk JSD:
Fara Whatsapp +60166421354 :)

Followers

Wednesday, March 20, 2013

Photoshoot ikatan tudung majalah Remaja.



Assalamualaikum,

Ade dulu fara penah share tentang keterujaan menjadik model kat Majalah Remaja nih,
walaupun lah jadik model pada butik sendiri kan.
Muka seposen cmnih, sape pulak nak hire jadik model?
haishh la.. angan2 tinggi sgt.

Btw, mekap yang lawa, sweet, gojes ni di sponsor oleh akak Adnin.
Ni fb beliau: http://www.facebook.com/adninadnan?fref=ts
No fon: 019-6918856.

Beliau ade mekap utk Photoshoot and Bridal jugak.
Tros bajet cm barbie doll pas akak ni makeupkan.
kehkeh.. gelak perasan.


 
Seriously, malam sebelum photoshoot ni fara terjaga jam 2 pagi,
langsung fara iron tudung2 dan shawl, setup baju, lukis draf bagai..
Tapi mata fara xde nampak bengkak or cam panda pun.
Pro giler akak Adnin nih.

Awek magazine tu pun puji, die kate nmpak smooth je akak ni makeup.
Pehhh~

Btw, fara xdapat nak ambik gambar banyak2, sbb fin dok letak dalam beg.
Selain fara jadik model utk butikpinkku, ade lagi sorang awek cun, 
yg fara lupe nk amek gambar T_T

fara jadik stylist utk beliau dan butikpinkku sponsor tudung.
Op kos la kan.

Insyaallah ade keluar dalam majalah Remaja 15 April 2013.
Jangan lupe beli!

Ade banyak ikatan tudung corak pastel dan lain dr lain,
yg fara xde buat tutorial lagik kat video.
Seriously! Sila jangan lupe beli :)

1 comments:

Norliza Nordin said...

blogwalking..hit me back

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...