How to purchase?



Name:




Alamat:




No. Telefon:




Email:




Produk/ Kuantiti:




Are you?









Get your own free form like this one.

POSTAGE FEE:
Semenanjung RM7
Sabah & Sarawak RM11


Dapatkan khidmat nasihat percuma berkenaan produk JSD:
Fara Whatsapp +60166421354 :)

Followers

Tuesday, January 29, 2013

LIVE TUTORIAL with 500 audience!



Assalamualaikum,

(serius lamaaaa sangat x update blog nih!)

Alhamdulillah, rezeki selepas kahwin ni, 
22 Jan 2013 hari tu fara dijemput oleh CuteCarry 
(perunding imej femes amos) utk sharing tentang hijab tutorial.




Dengan 500 participants dari Kementerian Kesihatan.
Semua yg datang doktor2 belaka, 
segan juga nak bercakap dengan crowd ramai macam ni.

Sepatutnya slot fara pada jan 3.30 - 4.30 petang.
Tapi oleh sebab jadual yang padat sangat, 
fara cuma dapat share dalam 30 minit je dengan peserta.

Sadis jugak la kan..
Tapi pengalaman ni memang bagus sangat kan?




Perasan jadi lecturer pun ade la jugak.
Dalam mood semangat membara jadi student, berangan pulak jd lecturer -.-"

Dalam kesibukkan tu pun, fara xdapat nak ambil gambar banyak2.
Ni je decent gambar yg dapat.
Lepas dari tutorial singkat tu, 
fara pun buat jualan ringkas di depan stage. 



Yg pakai kemeja putih nampak hensem tu adik fara.
Faris namanye. Dia yg uruskan segala hal ttg postage
dan akan call anda kalau parcel ade problem.
Jangan terkejut pulak lelaki call tau!

Alhamdulillah, keesokan hari, 23 Jan 2013 pun
 fara dpt invite utk LIVE TUTORIAL jugak.
Nanti fara update lg tau?

Yg dok tanya2 SALE tu, insyaallah coming real soon :)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...