How to purchase?



Name:




Alamat:




No. Telefon:




Email:




Produk/ Kuantiti:




Are you?









Get your own free form like this one.

POSTAGE FEE:
Semenanjung RM7
Sabah & Sarawak RM11


Dapatkan khidmat nasihat percuma berkenaan produk JSD:
Fara Whatsapp +60166421354 :)

Followers

Wednesday, January 30, 2013

LIVE tutorial bersama JPM :)


Assalamualaikum,

Harap xjemu membaca.. dah 2 hari berturut2 update ttg lie tutorial kan?
Dah la da berkurun2 xde buat video, smpai adik2 ni dok inbox n email tanye..

"kak fara.. bile nak upload video baru..?"

Sedeh je ai dengar.
Bukan xmo rekod dan upload, keadaan mencemburui kita.
Tengah baru pindah rumah, semua pun xbetul lagik nih..
Sabar tau.. ade banyaaakkk sgt nak buat.

Harap upload video nnti xde la out to date sangat kan?
fuhhh...









Alhamdulillah, 23 Jan tu dapat lg 1 invite di JPM.
Seriously, ni yg paling mencabar sgt dalam banyak2.

Fara jalan kaki ade dalam 1.5km, dari parking utk masuk ke bangunan tu.
Dah la panas terik dalam jam 1.30ptg, 
pakai kasut tinggi and baju kurung lengkap, okey?

Pehhh.. tapi nasib baik peserta2 semua baik2, 
diam (khusyuk, bukan tidur) bila fara cakap.
Terharu sangat!

Lepas pada session sejam tu, fara pun buat sikit jualan.
Alhamdulillah. Sambil personal coaching pulak kan..
Seronok dapat share ramai2.

ps: bagi anda yg berminat utk buat grooming class,
boleh la klik LINK NI. CuteCarry (my sifu) buat coaching package lengkap!
Jangan lupa mention nak package ikatan tudung sekali tau.

kalau segan nak contact CuteCarry, 
boleh email fara: butikpinkku@gmail.com :)



0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...