How to purchase?



Name:




Alamat:




No. Telefon:




Email:




Produk/ Kuantiti:




Are you?









Get your own free form like this one.

POSTAGE FEE:
Semenanjung RM7
Sabah & Sarawak RM11


Dapatkan khidmat nasihat percuma berkenaan produk JSD:
Fara Whatsapp +60166421354 :)

Followers

Friday, February 1, 2013

February SALE! 15% diskaun utk semua items. (dan shawl syeera)


Assalamualaikum,

Seperti yg fara janji, ade SALE :D
Alhamdulillah internet connection fara pun dah ok.
Maka, buleh buat kerja dgn effective,
cuma masih sesuaikan diri dgn jadual baru :)

FEBRUARI SALE!
Tarikh: 1 - 7 februari 2013.

Diskaun 15% utk semua item
(kecuali Lenny Beaded dan pembelian borong)

**FREE POSTAGE, 10pcs ke ats (semenanjung)**


Cara order:
sila inbox www.fb.com/butikpinkku atau email: butikpinkku@gmail.com

hantarkan:
nama
alamat
no fon
email
kod/ warna
coupon: feb15

ATAU

order tros di website.
(jangan lupa enter: coupon: feb15)

********

btw, kami ade shawl baru, actually dah lama terperap dlm stock,
cuma xberambik gambar je.

Shawl Syeera ni, fara suka sbb labuh dan senang pakai :)

Material chiffon, anda perlu pkai inner neck utk tutup aurat dgn sempurna.
Measurement: 1.5m x 0.75m, labuh sama cam shawl jameela :D
Ada 19 warna semua nya.
Harga rm30 each, tp ni ade sale kan~ untung lah!

Utk yg ingin membeli, boleh tros order di web/ sila inbox www.fb.com/butikpinkku







Thanks n happy shopping!

1 comments:

ketikketok said...

Dapatkan Diskaun, Baucar dan Rebat Tunai di Rakan Kop 1KUBSB. Tawaran TERHAD!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...