How to purchase?



Name:




Alamat:




No. Telefon:




Email:




Produk/ Kuantiti:




Are you?









Get your own free form like this one.

POSTAGE FEE:
Semenanjung RM7
Sabah & Sarawak RM11


Dapatkan khidmat nasihat percuma berkenaan produk JSD:
Fara Whatsapp +60166421354 :)

Followers

Tuesday, January 8, 2013

Wedding: Gubahan Hantaran i.r.r.a creations



Assalamualaikum,

Seperti fara janji.. fara nak share sikit2 ttg vendor time wedding.
Bukan ape, fara tersangat puas hati dengan 
servis, harga, kualiti.. semua benda la yg vendor2 ni bagi.
Dah la harga berpatutan, barang kualiti, servis pulak tiptop.

Fara mula nya ingat nak publish kat personal blog fara, tapi sape la sangat yang membaca,
Maka kalau post kat sini, banyak manfaat bersama kan?

Makanya, nak share tengtang gubahan hantaran time wedding tu.
Seriously, rm49 je each dulang.

Tempah kat Gubahan Hantaran i.r.r.a creations ..

mana la nak dapat harga macam ni kat area KL kan, biase fresh flowers, rm150 sedulang!
Bila fara bgtau kat mak andam yg mekap fara tu, terkejut habis die.

Katanya, bunga2 ni bunga import (bunga mahal),
xtau la camne tokey irra creations ni buleh buat murah.
Lantak a, tu xkesa. hahaha!!

Lokasi akak ni area hospital selayang,
senang sgt nak carik.

Serius cun, korang tengok la hantaran time hari tu..
















rm49 tu habis murah la kalo camni,
dah tu.. ade buat promo lagi.. FREE 1 dulang kalo book time pameran SACC.
Coming pd 1-3 feb 2013.


Rugi fara xbook time tu.
So, fara share pada yg lain, supaya anda xrasa rugi cam fara.
Akak ni bagi siap semua benda.. dengan alas dulang, kaki yg stand tu, tray ngan bunga.

Sirih junjung lawa rm69 je, 
ngan bunga tangan roses merah fara yg lebat giler tu, rm70 je!
Sebab fara penah tanye kat 1 shop ni, 
die nak charge sampai rm200 utk bunga tangan + pearl cm fara nak ni. 
Heh.

Btw, pada yg curious, fara puji melangit ni bukan dibayar..
tapi fara memang sangat puas hati.

So, jangan lupe contact Gubahan Hantaran i.r.r.a creations utk pertanyaan.
Ni no fon, 016-238 0717 kalo nak call. Bgtau sikit, fara promo nih.

4 comments:

nenot said...

tahniah fara..:).

butikpinkku@gmail.com said...

nenot: terima kasih :)

The ShomeL TwinZ said...

tq fara :)

Fadzliany Fadzilah said...

Salam kak fara.. nk tyer bju nikah akk tu kosong je eh? Sy suke la veil lace akkk cntik.. ;)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...