How to purchase?



Name:




Alamat:




No. Telefon:




Email:




Produk/ Kuantiti:




Are you?









Get your own free form like this one.

POSTAGE FEE:
Semenanjung RM7
Sabah & Sarawak RM11


Dapatkan khidmat nasihat percuma berkenaan produk JSD:
Fara Whatsapp +60166421354 :)

Followers

Saturday, November 24, 2012

Majlis pelancaran website hijabista mag :)


Assalamualaikum.

Sebenar dah lame nak update entry nih.
Teringin sangat nak menayang pi majlis pelancaran website hijabista kat ioi mall!
Alkisah, nak ke ioi mall ni pun gune GPS, nampak sgt budak baik xreti jalan KL nih.

Disebabkan itu, kami lambat sampai.
(rasa bersalah yg amat), tapi nasib baik majlis belum start.
Tema malam tu baroque. Xtau baroque tu cam ne?
KLIK SINI. Tengok sendiri.
Baju fara pkai ni, ade la print baroque sket, kire kene mengena la kan.
Pair dengan palazo + kasut lawa yg xdapat amek gamba.



Patutnya bff fara yg teman, tapi beliaw ade hal mustahak. heh, mencik!
Fara bawak adik ppuan tunggal fara.
Thanks nana :)



kenal x? heliza comel!

Kak fara deeba jadi pengacara, overall malam tu happening jugak.
Dalam sejam lebih je dah setel semua.
Aktiviti pun buleh tahan.

Makanaaannn memang banyak and sedap!
Walaupun dh malam2, tp fara makan banyak.
Memang lapar pun, siang tu fara xmakan.

Siap dapat goodies bag.
Thanks hijabista!
Banyak isi tudung/ pashmina, fara cadang letak kat kereta.
Boleh guna kalau tiba2 nak pi tengok wayang kan. 
Bijak?

ps: dah beli hijabista terbaru? ade fara & butikpinkku :)

2 comments:

kinara kinatara said...

polo sini:)

Dina said...

Informasinya sangat bagus

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...