How to purchase?



Name:




Alamat:




No. Telefon:




Email:




Produk/ Kuantiti:




Are you?









Get your own free form like this one.

POSTAGE FEE:
Semenanjung RM7
Sabah & Sarawak RM11


Dapatkan khidmat nasihat percuma berkenaan produk JSD:
Fara Whatsapp +60166421354 :)

Followers

Friday, November 23, 2012

Voucher ESPRIT bernilai rm200 utk dimenangi :D


Assalamualaikum,

Hah, sape nak voucher ESPRIT bnilai RM200??
Kalo korang xmo, fara nak.

Mentor fara, CuteCarry nak bagi RM200 ESPRIT voucher.
Ape yg korang perlu buat cuma:

i. LIKE CuteCarry fanpage
iii. Pakai baju Esprit. Lebih baik jika anda memakai helaian terbaru daripada Espirt. 
Pergi ke mana-mana butik Esprit dan gayakan baju mereka. 
Cuba jadi yang paling stylish. 
Snap photo dan tag, private msg dalam facebook atau email 
cutecarry@yahoo.com
iv. CuteCarry akan memilih yang paling stylish. 
Jika berjaya boleh menang RM200!! Senang kan?

**tips menang: 
(walaupun fara xterlibat gn sesi pengadilan) 
tapi mungkin CuteCarry bg markah bonus kalau korang pkai helaian ESPRIT bersama shawl butikpinkku. Ecewaaah~

Kalau korang yg xde baju ESPRIT, besok sambil jalan2, singgah butik ESPRIT, 
pi fitting room, snap gambar stylo banyak2!!
Mane tau, bila menang, korang boleh beli baju yg dok melaram kat fitting room tu.
Brilliant kan?

Untuk maklumat lanjut, sila baca sini <3 br="br">CLICK HERE

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...