How to purchase?



Name:




Alamat:




No. Telefon:




Email:




Produk/ Kuantiti:




Are you?









Get your own free form like this one.

POSTAGE FEE:
Semenanjung RM7
Sabah & Sarawak RM11


Dapatkan khidmat nasihat percuma berkenaan produk JSD:
Fara Whatsapp +60166421354 :)

Followers

Thursday, November 29, 2012

Cover shoot dengan dara.com


Assalamualaikum,

Dah lama sangat nak update pasal nih.
Alhamdulillah, same day fara shoot utk Remaja mag hari tu,
kak Liza dr mag dara.com call. Katanya ade shoot utk cover page.

Seriously teruja.
Walaupun bukan muka fara dimuka depan,
tapi nak dapat product butikpinkku to be featured in, as cover page.
cam WOW.

Alhamdulillah.
Lagi gembira bila dapat tau photoshoot ni dengan Dalz Button dan Yuyu Zulaikha.
Both femes amos!
Both pun fara kenal. Senang bekerja dengan diorang.
Peramah n senang bawak bincang.



Biasenye kena sampai kat karangkraf jam 9.
Nasib baik fara sampai dalam pkol 9.30 pagi.
Time tu model (yuyu) pun baru sampai.
Sesat!

Biase la shah alam ni memang banyak sangat round-a-bout.
Dalila, tokey dalz button pun belom sampai.
Dal sesat kat subang. kesian.
All the way dari perak, tau!






Yuyu mekap lama giler.
Maka kami beramai2, tunggu di studio. Masing2 snap gambar.
Bajet comel la kot?
Haish. Penat tunggu tau.
Pkol 11.30 pg baru start 1st shoot.

Tak pernah terbayang, susah sungguh jadik model cover.
Dan susah sungguh la nak dapatkan gambar terbaik utk cover.
Seriously!


Kami yang tokey2, dah sah2 la tunggu je yuyu shoot.
Alkisah duduk bersila je kat tepi pintu.
Bila ade terlipat, tersenget tudung dan baju, terus berlari betulkan.
Lepas tu duduk balik kat tempat masing2.
Sampai kameramen tu pun gelak.

Ya Allah, lapar sangat sepanjang hari.
Penat tak terkata.
Tapi memang worth it sangat tau.
Pengalaman 1st time memang seronok.



Btw, baju yg yuyu pakai dari Dalz Button .. 
tudung/ shawl semestinya dari butikpinkku la kan?
Yang atas tu design belum keluar lagik.
Yang 2nd ni, shawl delisha.
Sekarang ade 30% diskaun, hingga 24 dec 2012.
Kalo berkenan, order sini.

Yuyu pandai buat banyak mimik muka.
Cuma kalo gambar serious, macam pelik.
Tapi banyak memang comel.
Honestly, xsabar nak tengok gambar2 ni nanti.

Berbanyak2 terima kasih pada semua yg terlibat.
Team dara.com memang supportive sangat.
Terima kasih.
Tak sabar nak tunggu januari 2013 :)




2 comments:

Ct Nurmazliyana said...

macam mana nak join bleh koin shoot kat team dara.com ni???heee..(: teringin jugak.

butikpinkku@gmail.com said...

@CT .. ni dara.com yg contact kite~

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...