How to purchase?



Name:




Alamat:




No. Telefon:




Email:




Produk/ Kuantiti:




Are you?









Get your own free form like this one.

POSTAGE FEE:
Semenanjung RM7
Sabah & Sarawak RM11


Dapatkan khidmat nasihat percuma berkenaan produk JSD:
Fara Whatsapp +60166421354 :)

Followers

Tuesday, June 11, 2013

my VCOA story. Ecewah!


Assalamualaikum,

Alhamdulillah, ade rezeki jual VCOA ni, 
walaupun fara xde promote sangat, tapi ade je orang nak beli.

Fuuuhhh..

Fara sebenarnya xsuka makan supplement ni,
rasa maam beban tau.

Tapi from the 1st time fara makan VCO, badan boleh terima pulak.
Minggu pertama fara makan VCO ni, dah nampak kesan tau!

Memang senang nak ke tandas.
(maksudnya, secara normal la, xde sembelit etc).

Bila dlaman kita bersih, insyaallah kulit lagi cantik,
bdan pun rasa sihat kan? Logik la tu.
Leps tu langsung fara xde selsema pagi2.
Jerawak pun jarang hinggap tau!

Month yg seterusnya, fara xde kne senggugut!..
Sape yg biase kne senggugut tu tau la camne azab sakit nye.
Memang terlantar je. Xtahan la tau.

****

Ade orang kata, VCOA ni kalau makan, mudah lekat.
(mudah mengandung maksudnya), xtau la sejauh mana kesahihannya.

Tapi fara mula2 takut la susah nak pregnant sbb org tua2 kate 
kalo ade sejarah senggugut ni susah mengandung. Aduhh~

Tapi alhamdulillah, after wedding, terus mengandung.
Bunting pelamin.
Rezeki Allah nak bagi kan.. now baby 24weeks.


Dah tu, ade pulak orang kata makan minyak kelapa dara ni,
senang gugur la bagai.

Walhal, kalau anda baca content VCOA ni,
die cam minyak yang anda consume hari2 tu je.
Cuma VCOA ni ade added vitamins. Which is better :D

Alhamdulillah, orang kate kalau kandungan makin besar,
mommies senang kena sembelit. 
Tapi fara memang xde pun, walhal dulu memang susa sgt nak ke tandas.
Huhhh...

Syukur sangat semua sihat.

Bila badan sendiri rasa elok,
baru la yakin nak jual kat orang kan?
Bila customer share positive testimoni, fara pun rasa seronok dan beronok-ronok.
Anda yang yang order VCOA atau nak try, boleh la order dgn fara.
Just inbox: www.fb.com/messages/butikpinkku :)

Harga: rm40
Ade 60 kapsul, boleh makan sebulan.

**seeloknya makan 1 pagi, 1 petang/malam**
malam sebelum jam 10 tau.
Dan jangan makan time perut terlalu penuh.

Dinasihatkan minum air banyak jugak :D


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...