How to purchase?



Name:




Alamat:




No. Telefon:




Email:




Produk/ Kuantiti:




Are you?









Get your own free form like this one.

POSTAGE FEE:
Semenanjung RM7
Sabah & Sarawak RM11


Dapatkan khidmat nasihat percuma berkenaan produk JSD:
Fara Whatsapp +60166421354 :)

Followers

Thursday, February 14, 2013

Jameela Ulfah finally!



Assalamualaikum,

Yang ni sebenarnya yang fara nak tulis semalam.
Dek teringat valentine day, langsung tangguh hari ni. ces!

Alkisah ade shawl baru~
Xde nak baru sangat la, tapi banyak kaler baru ni ha~
Jemput la tengok mana berkenan ni hati.

Tau la sekarang ni tengah bulan,
tapi shawl ni murah je. Berbaloi la sangat. 
Xde effect pun dengan tgh bulan atau hujung bulan!
Memang mampu milik sgt.

Ni details ha:
Nama diberi: Shawl (halfmoon) Jameela Ulfah
Harga: rm20 je!
Material: Crepe, cam baju melayu, sedap je pakai.
Measurement: 2m x 0.55m
Cutting: Halfmoon, wide.

Fara honestly suke shawl ni sbb material dia.
Selesa dan xjarang.
Walaupun lebar die cuma 0.55m, tapi cam pakai tudung labuh.
Mungkin sebab effect material yg berat tu, nampak labuh, sejuk ata memandang!

Kalo korang teringin nak tengok tutorial purdah bagai ni,
klik sini.

 Dibawah ni ade beberapa kaler feveret fara, kot2 korang nak tengok la kan..
Full album, boleh pegi ke link tertera :)

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.532659720081891

Happy shopping!

ps: utk order, inbox www.fb.com/messages/butikpinkku.
Beri nama, alamat, no fon, email dan kod. Tu je!

















1 comments:

nur fatin farahain said...

blogwalking...ni blog sye www.brokenemerald.blogspot.com done follow u akak

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...