How to purchase?



Name:




Alamat:




No. Telefon:




Email:




Produk/ Kuantiti:




Are you?









Get your own free form like this one.

POSTAGE FEE:
Semenanjung RM7
Sabah & Sarawak RM11


Dapatkan khidmat nasihat percuma berkenaan produk JSD:
Fara Whatsapp +60166421354 :)

Followers

Friday, November 2, 2012

Label butikpinkku :)


Assalamualaikum.

Alhamdulillah, label yg order utk butikpinkku dah sampai.
Actually sebelum ni, fara ade order dah, (kat kompeni lain di indonesia)..
tapi xsampai2. nasib la burn duit.

Heh..

Btw, nak share, fara order label ni kat sini:

orderlabelbaju@gmail.com

Fara order 6000pcs, hanya Rp900,000 (direct convert: rm285+/-)
termasuk kos postage.
Bayar gune western union, ade sikit charge.
So, technically dalam dekat rm300 jugak la.
Kirenye, xsampai 5sen je utk tiap2 label.
Memang murah sgt, compare dgn buat kat Malaysia.

Alhamdulillah, memang cepat diorang buat.
Fara buat payment pada 9 Oct 2012.
Hari ni, 2 November 2012 dah sampai.

Servis pun memang bagus. cepat je reply.
Fara try la ngomong Indonesia sikit2.
Xtau la diorang paham ke idak.
Xpun, dok bantai gelak.

Xkesa la.
Harap membantu sesiapa yg nak order label di Indonesia.
Sebab mula2 fara pun xyakin.

Alhamdulillah elok.
Best of luck :)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...