How to purchase?



Name:




Alamat:




No. Telefon:




Email:




Produk/ Kuantiti:




Are you?









Get your own free form like this one.

POSTAGE FEE:
Semenanjung RM7
Sabah & Sarawak RM11


Dapatkan khidmat nasihat percuma berkenaan produk JSD:
Fara Whatsapp +60166421354 :)

Followers

Sunday, October 28, 2012

Choose your colors!


Assalamualaikum,

Percubaan nak update blog tiap2 hari ni memang mencabar sungguh.
Xtau la cmne blogger femes amos buleh update 2-3 post sehari, smbil perah otak.

Btw, gambar atas ni stock kalin yg roll 
(dan ade bnyk lagi kat umah fara) yg melambak2.
Oleh kerana kami start add in modal utk chiffon roll, (bunyik cm makanan!)
Maka, banyak items yg buleh DIY.

DIY, do-it-yourself,
mostly fara xkeep stock, bila anda order, baru kami buat.
Tapi jgn risau, biasa cuma ambil masa 1 -2 hari je.
Lebih kurang cam order biase.



Shawl Delisha,
2 sided shawl.

rm35 = 2m x 0.55m (halfmoon)
rm70 = 2m x 0.75m - 1m (halfmonn)

Tengah dok femes amos. anda boleh custom sendiri kaler yg anda nak.
Fara lupe kaler ceklat. Nanti kami update semula :)




Hijab Adra.
2.0m x 0.8m, ade getah siap.
rm50 je.

Ramai dok tanye, "cam hijab heliza ke?"
Haah, lebih kurang la kot.
Ade video kat sni, kalo nak usha tutorial, review pun ade :)



 Basic Chiffon Shawl.
Ni plain abes, kami buat 2 ukuran :)

1.6m x 0.55m = rm18
2.0m x 0.55 = rm20

sebab ade yg prefer biase, ade yg suke panjang, so, jangan gaduh2.
warna pun buleh pilih :)
nak halfmoon/ biasa pun buleh bgtau :)



Shawl yg fara pkai ni, basic chiffon shawl, 1.6m.
Pada fara, cukup panjang n labuh je.
Sbb fara kategori kecik cikonet.

All the items, insyaallah akan di-upload pd esok, 29.12, jam 1.13tgh hari.
Stay tuned :)

2 comments:

MAZLIZA ABD RAZAK said...

salam...kalau nak order shawl delisha tu, nak pakai 11 nov sempat tak?
(",)

butikpinkku@gmail.com said...

@mazliza: boleh je.. :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...