How to purchase?



Name:




Alamat:




No. Telefon:




Email:




Produk/ Kuantiti:




Are you?









Get your own free form like this one.

POSTAGE FEE:
Semenanjung RM7
Sabah & Sarawak RM11


Dapatkan khidmat nasihat percuma berkenaan produk JSD:
Fara Whatsapp +60166421354 :)

Followers

Wednesday, May 30, 2012

Sale: Baju ngan handbag ala korean yang cun.



Salam,

Yang kat atas nih bukan fara. 
Walaupun kadangkala fara ade jugak la berharap dapat tinggi cam awek nih.
Rambut mengerbang, kene tiup angin konon-konon cam dalam magazine.

Harapan je lah!

Cer tengok baju yang beliau pakai. lawa kan?
(kalo korang kate tak lawa, fara sekeh sini).

Fara sebenanrnya nak mintak korang hadiahkan fara baju2 nih.
Seyes lawa. Air liur meleleh.
Tak buleh tahan. Aish.

Korang boleh beli baju2 lawa nih kat sini.
Actually hijabieve ade buat FREE POSTAGE utk 2pcs yg dlm album yg same.
Maksudnye, korang boleh bg fara 2 baju! 
Hebat x?

 
**baju nih fara dah ade, xyah bagi. nih selesa betul!**



2 baju yang kat atas nih mmg cun.
Soo my taste, nampak selesa jugak.



Cop2!!
Handbag awek nih pun lawa.
Fara xsuke sling bag, tp yg ni kategori lawa di mata ku.
Sure buleh sumbat semua benda, 
elok sangat utk student2 yang suke bergaya and ringkas.
Kalo yang nak berperasaan muda pun buleh try beg nih.
cheewah.
Btw, owner hijabieve nih pun fara kenal personally. 
Beliau customers butikpinkku setelah sekian lama.
Kami selalu jugak ber-chat, 
jadik anda xperlu risau kalau items anda xsampai atau takut kne tipu ke.

Maka, sila lah bershopping tanpa ragu.
Jom shopping kat hijabieve!

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...