How to purchase?



Name:




Alamat:




No. Telefon:




Email:




Produk/ Kuantiti:




Are you?









Get your own free form like this one.

POSTAGE FEE:
Semenanjung RM7
Sabah & Sarawak RM11


Dapatkan khidmat nasihat percuma berkenaan produk JSD:
Fara Whatsapp +60166421354 :)

Followers

Friday, March 30, 2012

Being in booth.


Salam,

So, last few weeks fara bergerai di UiTM.
Never like the experience bergerai sebelum nih.

*panas*
(xsuke panas!)

Fara bukan from family senang - lenang, 
yg anak nya dok maen angry bird siang sampai malam.

Zaman fara membesar, memang biasa bergerai sejak darjah 1/2 camtuh. 
Mungkin dari situ semangat suka kan duit makin menebal, sebab tiap2 kali balik jual kat gerai, fara memang tukang kira duet!

Oh, dulu jual goreng pisang + kueh2.. banyak gile duet syiling.
Part yang kira duet tuh, memang seronok! And maybe sebab tuh, 
fara memang excellent student when it comes to math, add math and accounting (dan ekonomi!)

*sesungguhnya semua benda ade baik buruknya* 


Dan pengalaman di UiTM memang berbeza dari yang sebelumnya.

1) meniaga kat unibersiti
2) atas jemputan
3) ade orang tegur~

Yeayyy~ menjadi "muka" kepada brand sendiri memang seronok!
Dok buhsan2, tiba2 ade orang datang,

nih antara feedback:

'kak fara kan? kite selalu tengok kak fara kat youtube. tapi ni cam laen sikit lah!'

'hai akakkk... kitorang fans butikpinkku! ni kitorang pakai tudung from butikpinkku :D'

'owhh...butikpinkku! aku da like dah.'


 ....seyes saya adalah teruja....



walaupun untung di UiTM tidaklah seberapa jika dibandingkan kadar kepenatan tahap dewa - dewi dek kerana berulang ampang - shah alam selama tiga hari berturut2.. tapi ia satu pengalaman yang baik.

Mungkin di masa depan butikpinkku akan buka booth lagi.
Yang pasti bukan hari isnin. Sebab hari isnin memang penat!

Plus, seronok dapat jumpe real people yang appreciate butikpinkku :)


ps: many thanks utk adik2 ku fadhli & faris (xde gamba la pulak!) yang tolong bergerai.
Many thanks with love~ 

3 comments:

NurulAthirah said...

fara...dtg le utm skudai...t ade konvo...

cantekk said...

oo..aritu pi exam,. tp tak bkesempatan nk mneroka gerai2 sbb mls nk cari parking semula..susah jgk parking situ..kalau tak mgkin bole jmpe cik fara kita ni ekk =D

Puteri Diyana said...

comelnyee sis :D
serius..comel~
kecik molek jee.tapi comel :DDD

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...