How to purchase?



Name:




Alamat:




No. Telefon:




Email:




Produk/ Kuantiti:




Are you?









Get your own free form like this one.

POSTAGE FEE:
Semenanjung RM7
Sabah & Sarawak RM11


Dapatkan khidmat nasihat percuma berkenaan produk JSD:
Fara Whatsapp +60166421354 :)

Followers

Friday, July 31, 2015

kebaikan seaweed dalam sabun :)

Tahukah anda dalam Magic Body Slim Soap Susuk Dara ada seaweed atau lebih di kenali sebagai rumpai laut..mari kita tgk kebaikkan seaweed ni..
✔ Memberi tenaga n menguatkan sistem tubuh
✔ Menguatkan tulang dan sendi
✔ Meningkatkan sel rawan n otot
✔ Merawat penyakit gaot
✔ Mencegah kanser
✔ Anti bakteria / kulat
✔ Menurunkan kolestrol dalam tubuh
✔ Menyerap lebihan garam dalam tubuh
✔ Melicinkan dan menegangkan kulit anti penuaan
✔ Memulihkan sel-sel kulit mati cth jerawat
✔ Mempercepatkan penyembuhan luka
✔ Memberi kekenyangan - diet
✔ Melancarkan sistem metabolisma
✔ Memelihara usus kecil - sembelit
.
Cara-cara penggunaan Magic Body Slim Soap :
1. Scrub ditempat2 yg banyak lemak, tapak kaki, tumit pecah, selulit.
2. Biarkan beberapa minit untuk sabun tu meresap pada kulit, supaya sel kulit mati keluar, lemak tepu mencair dan juga parut kudis2 lama boleh hilang.
3. Kemudian baru bilas dgn air bersih. Dengan penggunaan berterusan, anda jgk terlajak SLIM taw..hihihi..
.
ORDER/ PERTANYAAN,
INBOX ATAU WHATSAPP 0166421354
.
salam...kak..nk bg testimoni la kak..hehe..sy pkai magic slimming soap tu, lemak2 geleber kt perut & pinggang dh xde dh...mula2 mcm xpercaya la sbb sblum ni sy mkn byk ke, sikit ke lemak tu still terkeluar bile pkai sluar...hihiii...tp skrg dh xde dh...mmg magic la kak..gajin nti nk order lg, lpas tu nk try magic seri cahaya plak la...huuuu...thanks kak sbb promote produk ni kt fb smpai sy terbukak hati nk try...selama ni sy xpernah try produk2 yg jual on9 ni sbb takut xori...tp produk ni mmg buat sy puas hati...bau pon sedap je...terima kasih daun keladi, lain kali sy beli lg... magic body slim soap rm36 **sangat elok utk slimming effect utk jangka masa panjang, melicin dan menjaga kemulusan kulit, menanggal daki2 terpendam, elok juga utk panau, kudis, kurap, jerawat badan, tanda2 kudis lama..
.
ORDER/ PERTANYAAN,
INBOX ATAU WHATSAPP 0166421354

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...