How to purchase?



Name:




Alamat:




No. Telefon:




Email:




Produk/ Kuantiti:




Are you?









Get your own free form like this one.

POSTAGE FEE:
Semenanjung RM7
Sabah & Sarawak RM11


Dapatkan khidmat nasihat percuma berkenaan produk JSD:
Fara Whatsapp +60166421354 :)

Followers

Tuesday, June 16, 2015

Masalah wanita..

Adakah anda mengalami masalah KEPUTIHAN???
Miss V BERBAU & GATAL???
Kurang keyakinan diri kerana Miss V yang BERBAU???
Selalu rasa tidak selesa kerana Miss V anda GATAL???
.
FEMININE WASH dari Jamu Susuk Dara mampu memberi anda kesihatan untuk vagina. Ia juga mampu memberi keselesaan pada anda, boleh merawat masalah keputihan & kegatalan pada vagina.
.
FEMININE WASH kami berfungsi membasmi kuman & fungus. Anda akan rasa nyaman & selesa terutama pd mereka yg kuat berpeluh.
.
FEMININE WASH kami bukan sekadar mencuci tapi merawat masalah anda...Dapatkan segera!!!
.
Testimoni 1
MASALAH : KEPUTIHAN BERKETUL & BERBAU
STATUS : ANAK DARA
.
Customer ni anak dara lagi dah puas try jamu macam2 da untuk rawat masalah die tapi tak jugak elok keputihan tu sampaikan customer ni tetarik dengan produk... Jamu Susuk Dara..
.
sy baru start pakai faminine wash semalam..hari ni panties da x dr bau dan bersih.. Before ni walaupon keputihan banyak tapi panties bau macam tengik campur hanyir.. Hari ni check tadi x de bau busuk tu.. Keputihan as normal dan tak de bau lagi..baru pakai semalam dengan hari ni.. Cepat betul kesan die..mule2 je basuh rase macam pedih cikit tapi sekarang da ok.. Da tak melecet lagi da dan kulit kat situ da makin tegang n kemas..dulu rase macam mengeleber je.hehehe best betul tak rugi pon beli.. Tq erin.. Tp kan cam tak percaye je cepat betol kesan baru pakai semalam dengan ari ni 2 ari je da berkesan.. Betol2 memang puas ati sgt.
.
Testimoni 2
salam, hai kak.. xtau sy nk cakap suke ke, malu ke, bengang ke.. akk tau.. kan sy ada beli dgn akk FEMININ WASH hari tu. sy ada ckp kt akk yg sy xde apa2 masalah n juz nk jaga kebersihan jew.. husbd pn x penah komplen wlpun dh 4y kawen n ada ank 2 ni.. tetibe smlm mase sy lepas mandi, sy kuar toilet.. sy siap2 depan cermin. husband sy tegur.. "elok la awak pki brand tu, sejak awk pki dh xde bau lg dh.. lepas bersama pn xde bau, awk teruskn jew pki brand tu jgn tukar2 lg dh".. terkedu sy sekejap.. mcm nk suke.. mcm malu.. dlm hati ni..( oh!! rupe2nye selama ni dia simpan dlm hati jew yg bhagian intim aku ada bau)..huh!! sib baik sy tergerak hati nk cube produk JSD ni.. lepas ni sy mesti nk beli jamu pengantin pulak. klu dh ada stock jg lupe bg tau sy yer kak. tq bynk2.. love JSD.
.
Keistimewaan FEMININE WASH
.
Soalan :
saya dimaklumkan kita tidak digalakkan guna feminin wash kan? sebab ianya akan boleh membunuh bakteria baik utk miss V kita. so pertanyaan saya, knp produk ni ada jual FW?
.
Jawapan :
kebanyakkan FW di pasaran ada bahan yang "irritant", yang boleh menimbulkan kerengsaan seperti penggunaan sabun pada kawasan faraj, penggunaan sabun atau pelembut kain yang secara tidak sedar ia menjadi "irritant" ataupun penyebab kegatalan, atau apa-apa bahan untuk feminine wash. PH normal faraj 3.8 - 4.3 (slightly acidic)
.
FW yg PH dia dlm range ni.. bole guna hari2.. kalau yg ikut stndard PH ni biasanya harga dia mahal..bukan cikai punya.
.
FW susuk dara pH dia dlm range ni plus medicated.. so sgt sesuai utk wanita yg bermasalah keputihan.. wanita yg slalu keje kat luar, wanita yg slalu stress dimana2 faktor2 ini antara penyebab keputihan, dan kegatalan.. bole guna FW untuk merawat masalah dan ketidakselesaan mereka..
wanita yg tidak mempunyai masalah juga bole guna FW susuk dara sbg perlindungan dan mencegah kpd white discharge (keputihan), kegatalan, bau faraj dan jangkitan pada vagina..FW kita ni hampir takde sabun.
.
Nama Produk : Cool Medicated Feminine Wash
Kuantiti : 100 ML
Harga : RM48
.
Baunya wangi, dingin dan menyegarkan. Ianya feminine BERUBAT yang sesuai untuk KEPUTIHAN.
.
Sesetengah orang yang ada alergik bila berpeluh celah peha dan gatal-gatal amat sesuai menggunakannya. Pada permulaan penggunaan akan rasa sedikit pedih dan kemudian pedih tu akan hilang.

kebanyakkan feminine wash yg dijual di pasaran bila diguna setakat mencuci dan hilang bau sahaja tapi dengan feminin wash keluaran JSD...mmg gempak giler..rasa segar sangat...mmg terasa beranginnya dan cool di Miss V..
.
Boleh buat kita cergas sepanjang masa.. tak perlu picit banyak sangat...sedikit sahaja sudah menckupi...boleh digunakan utk tempoh lebih lama....
.
Tak rugi beli dgn RM48,anda dpt kesegaran sepanjang masa, miss v sihat dan bersih malah ianya menghilangkan bau yg kurang menyenangkan.. bauan semulajadi adalah normal dan ramai wanita mengalaminya. Ianya berpunca dari peluh, bakteria dan perubahan hormon. Cucian setiap hari boleh mencegah bauan ini. Jika ada masaalah dgn kelembapan melampau, keputihan dan perpeluhan yg mendatangkan bau bolehlah gunakan MISS-V: Cool Medicated feminine wash ini. Tetapi awas..jika terdapat bauan yg luarbiasa itu adalah tanda jangkitan vagina.
.
1) Diperbuat dari bahan2 alam semulajadi seperti herba, flora dan tumbuh-tumbuhan untuk mengekalkan pH normal vagina.
2) Tumbuhan dan herba digunakan utk membersih dan menghalang bauan kurang enak dan mencegah kegatalan.
3) Selamat dan sangat lembut utk kegunaan harian hingga boleh digunakan diseluruh badan.
4) Kandungan herbanya menolong mengekalkan kelembapan semulajadi di kawasan vagina, mencegah kekeringan melampau dan membuat anda berasa selesa.
5) Tumbuhan istimewa yg digunakan mengandungi bahan berubat antiseptik serta mengencangkan otot vagina.
6) Amat membantu di waktu kedatangan haid dari semua ketidakselesaan.
7) Kebersihan yang meyakinkan.
.
BERMINAT?????? KHIDMAT NASIHAT PERCUMA :D

whatsapp +60166421354
whatsapp +60166421354
whatsapp +60166421354
fanpage butikpinkku (Y)
fanpage mahkotacintaJSD (Y)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...