How to purchase?



Name:




Alamat:




No. Telefon:




Email:




Produk/ Kuantiti:




Are you?









Get your own free form like this one.

POSTAGE FEE:
Semenanjung RM7
Sabah & Sarawak RM11


Dapatkan khidmat nasihat percuma berkenaan produk JSD:
Fara Whatsapp +60166421354 :)

Followers

Tuesday, May 14, 2013

IMC implementation, starting a new company.



Assalamualaikum,

Dan hari ni fara bertungkus lumus menyiapkan asaignment yang perlu dihantar dan di-presentkan pada hari ini juga. Sebagai salah seorang pelajar Communication batch yang gila - gila zaman fara dulu, benda ni memang biasa sangat.

Buat kerja last minute, lepas tu expact markah tinggi - tinggi.
Memang berangan je sampai ke bulan. 
Tapi xpe lah, berangan xpayah bayar kan?
Nak sampai planet nameck pun xkesah la kot?

Seriously, sebenarnya seronok sambung balaja ni.
Bukan sahaja banyak ilmu dapat, tapi bila ambil master dan degree ni, memang lain.
Time degree dulu, bnayk belajar teori, fully have fun dengan rakan2 sebaya.
Bila masuk kelas master ni, banyak yang kita dapat kaitkan dengan persekitaran.
Lagi pun, pemikiran kita lebih matang dalam menganalisis sesuatu.
Memang pun dah banyak tanggungjawab tambahan, tapi pada fara, kalau anda rasa mampu, elok lah belajar master ni.

Tapi ingat, niat kena ikhlas, kita belajar untuk ilmu, bukan sebab nak cepat naik pangkat etc.
Kesian sungguh orang yg fikir camtu tau.

Fara buat asaignment berkenaan butikpinkku.
Memang banyak yang boleh dianalisis, sebab fara boleh akses data dengan mudah.
Cumanya, tiada data lengkap yang butikpinkku ada macam syarikat besar -besar tu.
Alhamdulillah, ia memadai untuk syarikat kecik cam butikpinkku.

Sebenarnya, implementation IMC memang penting sangat untuk mana - mana syarikat, 
baik kecik atau besar. Dengan IMC, promo yang dibuat ebih menyeluruh dan berkai rapat dengan behaviour, bukannya demografic semata.

(banyak sangat kalau nak type pasal IMC ni)..

Kot-kot ade yg membaca berminat nak sambung master, baguslah. 
USM ade program yang bagus.
Kebanyakkan kursus ni santai je, seronok nak datang kelas. Lecturer pun masing - masing memang membantu. Alhamdulillah.

Harap dapat result best sem ni.
Baru lagi best!

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...