How to purchase?



Name:




Alamat:




No. Telefon:




Email:




Produk/ Kuantiti:




Are you?









Get your own free form like this one.

POSTAGE FEE:
Semenanjung RM7
Sabah & Sarawak RM11


Dapatkan khidmat nasihat percuma berkenaan produk JSD:
Fara Whatsapp +60166421354 :)

Followers

Sunday, March 3, 2013

Bila jumpa fans butikpinkku di merata.


*gambar konon nak tengok progress perut,
tp pkai jubah plak. mane nak nampak kan??*


Assalamualaikum,

Cess, tajuk kemain bajet femes sangat ke??

Hmm.. tapi betul ni, berdasarkan kisah benar.
Fara paling suka sangat kalau pi kenduri kawen/ shopping/ tandas/ surau..
Tiba2 ade org tegur.. eh, kak fara butikpinkku kan?

Time tu sure memang buat muka blur..

Kalo nak tau, muka blur fara yang paling charming skali.
Most memorable face la kate kan..bila time buat muka blur.
Kalo nak buat muka model tu xbrape reti sangat.

Dah lepas muka blur,,
Jawab pendek je.. haah. Pastu tanye..kenapa yea?

Nanti musti awek tu bgtau camni..
Saya fans butikpinkku/ video .. suka lah tengok kak fara ..
Kita selalu shopping kat butikpinkku..

Huoooo~~ itu time kembang kuncup la kejap kan..
Kadang2 seharian gumbira sangat.
Teruja katakann~

Ye la, fara ni bukan retis mahupun selebriti.
Tiba2 merata ade orang tegur.
Cheeewah!

Bila besok tu baru hingat berpijak di bumi yang nyata.
Kerja dr pagi sampai malam.
Muahahhaa!!

Sekian saja cerita yang tak educational ni.
-fin-

2 comments:

cik S said...

eh eh ni bff saya kan? mwhahaha ;P

butikpinkku@gmail.com said...

@cik S ye laahh.. toksah gedik..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...