How to purchase?



Name:




Alamat:




No. Telefon:




Email:




Produk/ Kuantiti:




Are you?









Get your own free form like this one.

POSTAGE FEE:
Semenanjung RM7
Sabah & Sarawak RM11


Dapatkan khidmat nasihat percuma berkenaan produk JSD:
Fara Whatsapp +60166421354 :)

Followers

Monday, February 25, 2013

sambung blaja! USM dihatiku :)





Assalamualaikum,

Kemain poyo je ingat nak tulis blog hari2 la kan..
Camne tah blogger femes ni update pat, lima, nam kali bog diorang sehari.
Giler hebat ah!


Alhamdulillah,
Fara diberi rezeki utk sambung master.
Seronok jugak rasa nya bila dah pergi beberapa class.

Ramai customer dr USM induk start eksaited nak bli tudung xpayah bayar postage.
(kikiki..) Fara dapat offer di USM, KL branch ni ha..
Bukan kat Penang nunn..

Kalo kat penang, jenuh la jugak uii.
Utk sem ni, fara ambil 3 paper je.
(Coursework mode)
Ade hari2 tertentu kena pi class, kne siapkan assignment, ade exam.
Sama la jugak cam zaman degree dulu.
Cuma xduduk kat hostel je la.

Cadangnya habis in 2 years, tp mungkin ade ponteng 1 sem, nak deliver baby kan.
Maka, harapnya in 2years ++ boleh la habis semua. Insyaallah. Amin
(Tolong doakan sama yea)..

Memang ada je suara2 sumbang tanya, apsal nak sambung blaja lagik..
Kerja sendiri pun. Saje la nak bazir duit.
Hui.. ilmu ni, bazir duit mendenye kan?

Fara memang xde dapat tajaan mane2 pun, guna duit poket, duit butikpinkku ni lah.
Korang shopping banyak2, nnti fara buat bayar duit yuran.
Camtu lah.

Fuhh.. moga gigih blaja, xbuleh dapat grade teruk2, nanti xlulus.
Sadis.

Btw, ni tudung ekspress, coming soon..
hari ni fara nak amek gambar.
Dlm this week, korang boleh sopping :)







6 comments:

Ahlami is MimpiKu said...

tahniah sis ;)
moga bisness sucess n stdy jgk ;)

butikpinkku@gmail.com said...

@Ahlami is MimpiKu : terima kasih dear :)

Nurakmaniza said...

tahniah :) and gud luck..btl..tak ye dgr org nak kate ape...slagi kita blh stdy...teruskan..Niza pun dah delivery baby..and nak juga habiskan degree.. :)

cik S said...

ade jugak sora sumbang eh, ish3... sumbangkanlah suara tu pada mak bapak ke, negara ke, k-box ke eh silap.. haha sabo je la...

butikpinkku@gmail.com said...

@Nurakmaniza: tu la... good for you :)

butikpinkku@gmail.com said...

@cik S .. biase la.. mmg kne banyak sabar :D

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...