How to purchase?



Name:




Alamat:




No. Telefon:




Email:




Produk/ Kuantiti:




Are you?









Get your own free form like this one.

POSTAGE FEE:
Semenanjung RM7
Sabah & Sarawak RM11


Dapatkan khidmat nasihat percuma berkenaan produk JSD:
Fara Whatsapp +60166421354 :)

Followers

Wednesday, February 20, 2013

gambar cun RPWedOgraphy ..2013 package.



Assalamualaikum,

Ni bukan segmen berbayar.
Saja fara nak promote RPWedOgraphy ni, 
sebab hari tu diorang amek gambar fara sumpah lawa.
Maka, rasanya elok lah kalau fara kasi iklan sikit benda yang baik pada semua kan?

Kot la korang berkenan ngan hasil kerja RPWedOgraphy yg super cun ni.

Tahun 2013 ni diorang ade package, rm2013 je utk 2 event:
Nikah + Sanding.
Dapat 2 album,
1 thumdrive.

Seriously,
bukan je gambar yg cantik,
Fara suka dengan krew RPWedOgraphy ni.
Peramah, kalau bg direction, senang nak follow.

Ade sesetengah photog tu, xde bg direction ape pun, main snap je.
Last2 gambar ntah ape2.

Itu memang xkan terjadik dgn RPWedOgraphy.
(ecewaahh, kipas habis.. korang musti xcaya ni entry free kan..)

Seyes, ni entry free.
kalau mmg best tu, ape nak tipu plak.

Maka, jemput tengok gambar fara yang dah xberapa segar ni.

**ni gambar feveret**






Gambar sanding pun ade, tp segan nak tunjuk.
Kalau korang nak usha banyak lg koleksi gambar cun diorang ni,

KLIK SINI.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...