How to purchase?



Name:




Alamat:




No. Telefon:




Email:




Produk/ Kuantiti:




Are you?









Get your own free form like this one.

POSTAGE FEE:
Semenanjung RM7
Sabah & Sarawak RM11


Dapatkan khidmat nasihat percuma berkenaan produk JSD:
Fara Whatsapp +60166421354 :)

Followers

Saturday, August 4, 2012

Jom wangi di Aidilfitri! Victoria Secret. Free postage.


Assalamualaikum,

Alkisah nak promote.

Kamu tahu Victoria Secret? Toksah dok bohong kate xtau.
Zone Chantique Collection buat promo. FREE POSTAGE.
Woot!

Owner kedai baik hati bagi fara test all the perfume/ body mist/ body lotion.
Yang listed kat bawah feveret fara.
Bau memang best, soft, refreshing sangat. 




Hydrating Body Lotion: Secret Charm.
From rm45 + free postage! 

This is most favorite.
Sangat mild, soothing, very much of calming smeel.
Texture: smooth sangat! more wet, instead of oily.

Kan selalu body lotion cam oily, (which fara xsuka).
Tapi body lotion ni total memang best.




From rm26 + free postage!


Haaa!! yang nih smell and mild. Bau cam bubblegum!
Kalau pergi occasion / girls day out, memang sesuai.
Confirm girlie, sure suke and xpening.




From rm26 + free postage!



(Kemain fancy nama.)
Yang ni pun sweet. Sape yg sama taste dengan fara 
(yg suka sweet stuff), sure menang yg ni fav anda.

Baunya manis, cam nak makan pun ada.
Serius memang best.


From rm26 + free postage!

Yang ni berbeza dr di atas. Baunya lemak.
Sesuai utk indoor activity cam dinner yg biasanya org pakai lasting smell.
Masih best bau, walaupun baunya agak kuat dr yg di atas.



From rm37 + free postage!
Sesuai utk signature perfume (utk pkai hari2).
Mist biasanya dipakai lepas mandi.

Tapi fara lebih suka mist compare dengan EDT.
Normally mist lebih lembut bau, cukup sekadar utk kita rasa tak busuk.
Bukan utk orang lain bau. Tahu?

Yang ni rasa fresh. Bau more like tembikai, versi wangi.

Lagi pun mist bertexture air, instead of EDT yg lebih cm minyak.
Dah nama pun minyak wangi kan?

Sebarang pertanyaan/ order,
 email: zone.chanteq@gmail.com
call/sms: 017-3999 147 (MASZ)
fb:  Zone Chantique Collection

Btw, tips pemakaian minyak wangi ada disini.

harap membantu :)

1 comments:

fafa sofea said...

nk beli..ade lg x bubble gum tu..hehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...