How to purchase?



Name:




Alamat:




No. Telefon:




Email:




Produk/ Kuantiti:




Are you?









Get your own free form like this one.

POSTAGE FEE:
Semenanjung RM7
Sabah & Sarawak RM11


Dapatkan khidmat nasihat percuma berkenaan produk JSD:
Fara Whatsapp +60166421354 :)

Followers

Wednesday, June 13, 2012

LIVE Tutorial with warga Bahagian Pinjaman Perumahan, Putrajaya.


Salam,

Hari rabu lepas (6 Jun 2012) fara dapat invite dr i-excel consulting company utk beri LIVE Tutorial 
utk warga Bahagian Pinjaman Perumahan, Kem. Kewangan, Putrajaya yg terpilih.

Alhamdulillah,
sepanjang waktu fara start buat consultation ttg tudung2 ni,
this sesi 2 jam, memang best dengan 60 org guest yang paling sporting.

Sila kecualikan anda yang bermuka kerut2 tiap2 kali tengok video atau 
yang suke gelakkan fara sorang2 sambil tgk video tutorial kat youtube tuh.




Model utk session ni pun best, bukan type malu2 miaw.
Siap semangat catwalk, sayangnya tiada gambar,
sebab Alie SimpleflyPhotografy (yang sentiasa ambil gmbar fara dan butikpinkku) 
tak dapat follow dek kerana ada tugasan luar yang lain.

Khusyuk betul akak ni tengok fara melilit tudung.
Seriously, fara teruja sangat berkongsi ilmu beramai2.
Da macam feeling cekgu - cekgi pulak.

Indeed, giving tutorial @ YouTube more like crazy people talking to gadgets.
Editing it, much more feel like insane, listening to yourself, over again.
But i love sharing my thoughts with others.




Well, after session yang riang gumbira, 
fara pun rush out balik utk setelkan postage cusrtomer butikpinkku pulak. 
Tapi sempat je snap gambar kat air pancut ni.
Lawa jugak indoor decoration kat office ni.
Fara semangat alam pakai kebaya, susah betul nak jalan.

Jika anda berminat utk menjemput butikpinkku utk beri talk/ tutorial/ consultation anda adalah dialu2 kan.
Simply email fara di butikpinkku@gmail.com  :)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...