How to purchase?



Name:




Alamat:




No. Telefon:




Email:




Produk/ Kuantiti:




Are you?









Get your own free form like this one.

POSTAGE FEE:
Semenanjung RM7
Sabah & Sarawak RM11


Dapatkan khidmat nasihat percuma berkenaan produk JSD:
Fara Whatsapp +60166421354 :)

Followers

Tuesday, April 3, 2012

Saya (perasan) cantik, dengan Miss Rose.



Salam,

Nak cantik?
Nak (perasan) cantik?

Ehem, alkisah cantik adalah subjektif. 
Fara rasa fikir bila kita rasa kita cantik, orang pun nampak kita cantik. 
Key: Yakin. 

Sebab tu, kalaupun orang tu dah cantik, die tetap makeup.
Bukan utk nmpak lebih cantik. 
Tapi utk meyakinkan diri yang diorang tu sebetulnya adalah cantik. Kan?

*kalo yang faham tuh, faham la*

Oleh sebab tuh, anda kene shopping kat sini.
Betul ni, fara nih kulit agak sensitif dengan barang2 berkimia tinggi.
Tapi fara da try items Zone Chanteq Collection, (cosmetics Miss Rose + brush yg lembut nih).

Fara suke.
Here my favorite list items from  Zone Chanteq Collection :



1) brush
seyes lembut! Fara gune blushing brush (yg besaq) utk sapu semua jenis bedak 
(foundation, concealer, loose powder ngan blusher) lepas tengok video Michele Phan ni
Sapuannya rata! (bulu pun lembuuut~) Suke2!!!!

2) Mascara, rm20.00
Fara suke mascara nih! senang nak apply. tade crumple pun!
Bila kite apply kat lashes (cam fara yg xberapa nak ade lash nih).. terasa cam ber-lash!
Nak compare ngan mascara Bobbi Brown, Everything Mascara, rm90.00, hasil die lebih kurang sama.

3) Eyeliner (pencil), rm10.00 je!, tade gambar.
Glide easily. 
Senang sangat nak pakai.
 Kan ade pencil liner yang suka stuck kat tengah2 time kite lukis mata?
Yang nih, senang sangat. After apply, senang nak blend dengan eyeshadow :)



4) Eyeshadow.
Errr... fara mula2 xsuke sangat ngan eyeshadow kilat2 nih. Errr.. takot!
Tapi bile try nih. 

(jujur)
mula2 pakai, fara padam. kesat kasi habis.
pastu pakai balik. pastu padam.

then fara pkai jugak. fara buat as liner bawah mata. nampak lawa, and eyes look pop! 
Mata ai yg sepet nih cm kunun besaq~ 
haaaa!.. nampak?
0.0

5) Lipstick tuh. warna die lawa!
(xyah nak bebel banyak, sume org tau lipstick)

 6) Bedak nih.
Fara xbuleh nak judge. Fara belum pakai lagik.
tapi nampak cam menarik.
ade 2 tingkat :)

Ehem, kalo korang YAKIN ngan mende fara membebel nih, 
buleh shopping kat Zone Chanteq Collection .
Akak Mazs (owner) nih pun peramah giler.
Anak die comel!

ps: kalau anda nak fara review shop/ blog anda, sila baca SINI 
atau
email: butikpinkku@gmail.com

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...