How to purchase?



Name:




Alamat:




No. Telefon:




Email:




Produk/ Kuantiti:




Are you?









Get your own free form like this one.

POSTAGE FEE:
Semenanjung RM7
Sabah & Sarawak RM11


Dapatkan khidmat nasihat percuma berkenaan produk JSD:
Fara Whatsapp +60166421354 :)

Followers

Sunday, April 29, 2012

Review: Aksesori comel kat sini

**sekadar hiasan*

Salam,

Oh my ohsem-ness!
Hari ini saje mau review aksesori comel utk anda.

No worries, both seller mmg buleh percaya :D
Maka, anda boleh shopping tanpa ragu2.

**sekadar hiasan*

Shawl Attic, adalah sangat comel.
Kalau anda mencari aksesori dan barangan berkatan hijab, sila ke mari.
Buleh lah kemari. ps: handbag (yg super comel) pun ade!

Cer tengok rantai turquoise nih, seyes lawa,
berganda2 lawa dari rantai burung hantu.
Owh, kalo pakai ngan baju yg polos, made of chiffon, pants palazo, peh.. seyes cun!
pastu xperlu pkai bangle besar2 yea~

Nih kalo org nak hadiah 12 kaler pun fara xkesa. seyes lawa.
Hari2 buleh pakai!


Tengok gmba bawah nih,
ade eiflel tower!
xdapat pergi sane, dapat beli pun cun!
*in romantic mood sat*


Ceh, kalo korang xrase nak pakai necklace,
cer korang tengok hijab pin nih.
semua org pakai hijab pin kan?

Sila anda serbu Kittyshawls,
pin sume gojes!

Yang extra special ade, yang kiut miut pun ade,
sesuai lah utk semua. Harga pun berpatutan!
Yang penting, seller mmg buleh percaya, sbb fara kenal personally.
maka, anda buleh shopping tanpa ragu :D



Sekian sahaja review saya utk barang2 comel nih. Tak tahan nengok lah!
Aishhh~~tapi kalau anda dalam mood nak buat aksesori sendiri, macam headband fara pakai ni...
bawah sini ade video.



ps: DIY accessory kat video bawah ni:





0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...