How to purchase?



Name:




Alamat:




No. Telefon:




Email:




Produk/ Kuantiti:




Are you?









Get your own free form like this one.

POSTAGE FEE:
Semenanjung RM7
Sabah & Sarawak RM11


Dapatkan khidmat nasihat percuma berkenaan produk JSD:
Fara Whatsapp +60166421354 :)

Followers

Tuesday, May 17, 2011

FREE SHAWL: Butikpinkku 1st year anniversary giveaway! (UPDATE!)

Salam,

Memandangkan respon luar jangka dari anda semua..
pihak butikpinkku akan mengubah sedikit cara penyertaan giveaway kali ini.

Namun, hadiah tetap sama.. yang bertuah akan menerima shawl/ inner khas dari kami :)

Bagaimana untuk menyertai?

1) LIKE www.facebook.com/butikpinkku

2) Secara mingguan, komen di 1 status khas yang dah fara post di www.facebook.com/butikpinkku .. Tarikh posting status baru adalah seperti berikut:

28mei - 5 jun : 10 pemenang
6 jun - 12 jun : 10 pemenang
13 jun -20 jun 10 pemenang..


*contoh status 28mei - 5jun 2011*

[CLICK HERE untuk menang!]


3) pemenang dikira berdasarkan...10 pengkomen terakhir di satu2 status.. jadi anda perlu sentiasa peka da komen di status tersebut hingga tarikh akhir.. komen buleh dibuat secara berulang2..

**note: komen mesti tidak mengandungi unsur lucah, maki hamun atau apa2 yg berkaitan**
**pemenang akan diumumkan dalam tempoh 48jam selepas tempoh komen berakhir**

.Harap maklum.

*****************************************************



Salam,

Mungkin ramai yang dah tau.. butikpinkku akan ade kan GIVEAWAY!!

From 20 mei -smpai 20 jun, setiap hari akan ade Shawl/ Inner untu diberikan secara FREE untuk fans butikpinkku.

**giveaway ni adalah salah satu cara nak ucapkan terima kasih atas sokongan anda semua.. butikpinkku berumor 1 tahun pada 20 jun 2011**

Thanks all. 

Special Thanks untuk family, mak ayah, adik2, laki masa depan ku. Juga mummy yg merupakan 1st customer butikpinkku. Thanks jugak kt tokey borong shawls yg bnyk membantu n beri nasihat.. suppliers dan rakan2 niaga.. terima kasih tak terkira buat customers yg juga rakan2..alhamdulillah.

So, camne nak join ini giveaway?


1) Jadi fan butikpinkku (www.facebook.com/butikpinkku)

2) Dari 20 Mei - 20 Jun.. (mana2 hari).. Tag butikpinkku di status facebook anda, dan wish birthday butikpinkku. Pastikan status anda kekal untuk sehari.
3) Our admin akan drop comment pada status anda.
4) Pemenang dipilih secara random pemenang setiap hari.
5) Pemenang akan diumumkan secara harian & akan dihubungi di inbox fb.

TIAP2 HARI ade shawl/ inner FREE~ Kalau tak faham~ anda boleh tengok link or contact fara~ ^.^

Nak tau lagi lanjut??

Updates event/ RSVP disini:

ps: jangan lupa ajak kawan2 same.. the more, the marrier..

--xoxo

8 comments:

phee ungu said...

: HB'day butik pinkku :')

butikpinkku@gmail.com said...

^.^ thanks yang~

fara said...

Happy anniversary butikpinkku.. :)

Fadzillah Kamarudin said...

Happy Anniversary...

butikpinkku@gmail.com said...

thanks all.. jangan lupa participate taw~

aNiM said...

Happy Anniversary :)

kalau nak join hari-hari boleh?hehe

tiefazatie said...

wah..best2..happy anniversary butikpinkku!

nak join gak..=)

tiefazatie said...

tq dear..ifa dh email my details..alhamdullilah..ad agak rezeki ifa ngn butikpinkku..=)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...